Volunteer with Cymera

Cymera would not be possible without the fantastic people that donate their time and expertise to the festival. We are now looking for volunteers to help us over the festival weekend (Friday 7th June till Sunday 9th June 2019). You will be essential in keeping the crowds safe, the tech running and our authors in the right place. We have a variety of shifts available to choose from, and every little helps!

Volunteer applications are open until 21st April 2019. Shifts will be confirmed by Sunday 5th May 2019.

What shifts are available?

Friday 7th June 2019

  • 10am to 3pm (5 hours to help with set-up)

  • 3pm to 8:30pm (5.5 hours)

Saturday 8th June 2019

  • 9am to 3pm (6 hours)

  • 2:30pm to 8:30pm (6 hours)

Sunday 9th June 2019

  • 9am to 3pm (6 hours)

  • 2:30pm to 8pm (5.5 hours)

  • 4pm to 9pm (5 hours to help with take-down)

Want to help out but none of these shifts work for you? Just drop us a line on volunteer@cymerafestival.co.uk with your availability.

Volunteer perks

  • A Cymera T-shirt in fetching Cymera blue (or as close to Cymera blue as we can get)

  • Three free tickets for events of your choice (excludes workshops)

  • Cake. There will definitely be cake.